Share

Over ons

Over ons

Over ons

Akro Nova is een gedreven architecten- en consultingbureau, zowel actief inzake architectuur als stedenbouwkundig advies, ondersteuning en begeleiding en dit in de meest ruime zin.

Akro Nova is in januari 2007 ontstaan uit twee éénmanszaken, respectievelijk geleid door een architect Inge Desmet en een licentiaat, stedenbouwkundige, Thierry Ghyselinck.

Inmiddels zijn wij gegroeid tot een dynamische KMO met een gespecialiseerd team van jonge, creatieve (assistent-)architecten, en een juridisch raadgever inzake milieuaangelegenheden.

Op tien jaar tijd kenden wij een snelle groei waarbij – verspreid over heel Vlaanderen – reeds meer dan 2.500 bouw- en consultingdossiers met succes werden behandeld.

Wij onderzoeken de stedenbouwkundige mogelijkheden in uw concreet bouwproject, tekenen de plannen in nauwgezet overleg met u en met de vergunningverlenende overheid.

In het geval er vergunningsplichtige milieutechnische handelingen zijn, komt onze milieudeskundige bij u langs en wordt een milieutechnisch luik aan uw omgevingsaanvraag toegevoegd.

Eens de administratieve procedure loopt, volgen wij deze op de voet.

Dreigt het toch nog mis te gaan, dan blijven uw belangen op een professionele en deskundige wijze behartigen tijdens de beroepsprocedure.

U bespaart zich zodoende van meet af aan een massa mogelijke kopbrekers !

Na het verkrijgen van de vergunning, begeleiden wij u uiteraard in de concrete realisatie van uw project via de opmaak van de meetstaat, aanstellen van aannemers, werfopvolging en coördinatie van de werken.

Niettegenstaande onze ruime dienstverlening, voeren wij een zeer evenwichtig prijs/kwaliteit beleid en werken we bovendien snel en accuraat.

Aarzel niet ons te contacteren! Wij komen graag langs om uw plannen te bespreken.

Bekijk ons portfolio